Om Kinnekullebygden

Geekers

Bakgrunden

Grundaren till Geekers flyttade till Hällekis och fann snabbt ett problem i bygden, Det attraherades för få personer till Kinnekulle.

Med 22 års erfarenhet av internet och allt vad det innebär valde han därför att göra vad han var bäst på – Bygga en hemsida om Kinnekulle och fylla den med all information han kom över.

Sidan har sen dess fått information från lokala ortsbor men även personer som besökt Kinnekulle och själva hittat smultronställen som dom velat dela med sig av.

Geekers äger hemsidan och förvaltar den som ett eget varumärke.

Vilka är Geekers?

Geekers startades 2016 genom frilansande och under 2021 övergick verksamheten i Geekers AB (UB) som ägs av samma person som grundade Geekers 2016.

Geekers har kontor i Hällekis. Våra utvecklare arbetar från Spanien vilket gör att vi kan hålla nere priserna men inte behöva tumma på kvalitén.

* UB betyder under bildande

En enkel sida

Kinnekullebygden är en sida byggd med utgångspunkten att vara lätt, Den ska snabbt ladda oavsett du har dålig uppkoppling eller super snabbt internet.

Användarstyrd

All information som finns på sidan är saker vi fått till oss att vi bör ha med, Det innebär att dom som kan området bäst har tipsat oss.

Bootstrap

Hemsidan fungerar lika bra på Datorn som i telefonen eller iPaden. Det spelar ingen roll i vilken enhet du kollar på den helt enkelt och det är en viktig punkt.

Henrik Fröjdendal

Henrik Fröjdendal

Grundare av Geekers

Kontakta Henrik genom sociala medier om du har frågor